Prity Kandalló webáruház. Online boltunkabn minőségi vízteres kandallók széles választéka várja kedvező árakon. Vásároljon Ön is tőlünk online!
Vásárlási feltételek

17/1999. (II. 5.) Kormány Rendelet értelmében, amely a távollevők között kötött szerződésekről szól, az alábbiakról tájékoztatjuk látogatóinkat:


1. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

Az oldalakon látható termékek nevére kattintva a bemutatott árucikk információs oldalára lehet eljutni, ahol további adatok  tekinthetők meg. Ennek hiánya esetén kérjük,hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén.


2. A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők:

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár. A megrendelt áru ellenértékét vagy átutalással, vagy személyesen készpénzzel lehet kiegyenlíteni, a megrendeléskor általunk visszaigazoltaknak megfelelően. A megrendelt és/vagy kifizetett kandallót,kandallókályhát.egyéb terméket háromféle módon tudjuk tisztelt vásárlóinkhoz eljuttatni

1. Személyes átvétel a cég raktárában Cím: H-2133.Sződliget, Gödi Iparos Centrum (Sirály u), 

fizetés számla ellenében,készpénzben.

2. Kiszállítás a cég saját gépkocsijával (ez személyes megállapodás alapján történik), fizetés átvételkor számla ellenében.

3. Országos futárszolgálattal, H24  melynek díjszabása jelen pillanatban a következő: 50-100kg-ig 15625.-Ft bruttó.Minden további kilogramm 180 .-Ft bruttó.Ez független a távolságtól  Magyarország területén belül. Fizetés átutalással vagy az áru futártól való átvételekor készpénzben,utánvéttel.

A megrendeléseket kétféle szállítási határidővel tudjuk teljesíteni. Amennyiben a kiválasztott termék elérhető Magyarországi raktárunkon belül, úgy maximum 2-10 munkanap, ha a terméket külföldről kell beszereznünk, úgy a szállítás várható ideje 2-5 hét. Erről minden esetben pontosan tájékoztatjuk Megrendelőinket a megrendelések visszaigazolásakor.


3. A webáruházban feltüntetett árak:

Honlapunkon keresztül megrendelt termékek áráért csak a megrendelés visszaigazolása után vállalunk garanciát. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!


4. GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:

 A garancia minden Prity 95 Ltd. által gyártott beépíthető kandallóbetétre,különálló kandallóra,konyhai szilárd tüzelésű sütőre (sparhelt) és kazánra,tekintettel anélkül,hogy az adott termék milyen kivitelű (normál,vízteres vagy légfűtéses változat) a vásárlás napjától számított 3 év.

A garancia érvényesíthető minden olyan hiba, használhatatlanná válás  esetében,mely egyértelműen gyártási hiba vagy esetlegesen előforduló,nyilvánvaló anyaghiba miatt következett be!

A garancia megszűnik, ha:

-       a berendezést nem az előírásoknak megfelelően telepítették és üzemeltették

-       a berendezés üzembe helyezését nem szakember végezte

-       nem megfelelő tüzelőanyagot használtak az üzemeltetés során (működési utasítások)

-       bármilyen, a berendezésen végzett módosítás fellelhető

-       szállításból eredő sérülések miatt

A hibás termék visszaszállításának költségeit cégünk minden esetben vállalja!!

 

A garancia a vásárlás helyén érvényesíthető a vásárlás napjától számított 3 évig.

 

5. Szavatosság:

A fentebb leírtakon kívül cégünk 3 év szavatosságot vállal minden tőlünk vásárolt termékre,mely alatt értendő a garancia időn túli,rendeltetésszerű használatból eredő,esetlegesen felmerülő hibák javítása vagy sérült,meghibásodott alkatrészek pótlása.Ilyen esetekben csak és kizárólag anyagköltséget számol fel cégünk,munkadíjat nem!

Az egyéb termékek esetében természetesen cégünk vállalja a törvény által előírt vagy a gyártók által lehetővé tett garanciális időszakot. Ezeknél a termékeknél Ön az általunk kiállított számlával vagy annak másolatával igazolhatja a vásárlás tényét. A garanciális ügyintézés érdekében kérjük hozza magával a hibás termék minden tartozékát és a termékről az Ön nevére általunk kiállított számla eredeti vagy másolati példányát. A termék eredeti csomagolásának megtartása nem kötelező, de a szállítás miatt előnyt jelenthet.


6. Az elállás joga:

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a webáruházunkban árusított termékekre vonatkozóan biztosítjuk az elállási jogot. Ennek értelmében a vásárlónak a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélküli elállás joga van,amennyiben a termék még nem lett beüzemelve!Elállási jog érvényesítése esetén az alábbiak lépnek érvénybe:

Elállási jog abban az esetben illeti meg a vásárlót,amennyiben az általa vásárolt termék nem felel meg a nyilvános leírásban foglaltaknak.Téves adatok alapján kiválasztott(az általunk preferált illetve javasolt-tól eltérő)és megvásárolt termék esetében csak egyedi elbírálás és megállapodás alapján van lehetőség az elállásra. A vevő a hiba felfedezése után a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül köteles kifogását a kötelezettel közölni. A fogyasztó helyzetét könnyítő szabály, hogy az ő esetében a hiba felfedezésétől számított 8 napon belül közölt kifogást kellő időben közöltnek kell tekintetni. Ha az áru nem felel meg a szerződésnek (hibás), a fogyasztót kétféle szavatossági jog illeti meg.

Első lépésben térítésmentes kijavítást vagy kicserélést követelhet. A két jog közötti választásnál az arányosság elve az irányadó. Ha a kijavításhoz és a kicseréléshez való jog érvényesítése lehetetlen vagy aránytalan, illetve azok nem végezhetők el megfelelő határidőn belül vagy a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül, a fogyasztó árleszállítást követelhet, vagy elállhat a szerződéstől. Kizárt a szerződéstől való elállás csekély mértékű szerződésszegés esetében.

A Prity Hungary Kft. köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az eladó azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Ezzel kapcsolatban jó tudni, hogy a reklamációs vitákban már nem kötelező a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség szakvéleményét kérni, az ennek ellenére kért szakvélemény pedig - származzon az FVF-től, KERMI-től vagy más minőségvizsgáló szervezettől - már nem kötelezi a feleket.

7. A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot:

- szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte

- olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;


8. Az oldalak használata:

Cégünk az Internetes oldalain található anyagoknak kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön a szerzői jogokat maradéktalanul betartja. Az oldalainkon található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni vagy egyéb kereskedelmi célzattal felhasználni. Ezen anyagok felhasználása más Internetes oldalakon tilos. Az itt található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok engedély nélküli felhasználása jogszabályokba ütközhet. Jelen feltételek bármilyen megszegése azt eredményezi, hogy Ön minden egyéb jogcselekmény nélkül már nem használhatja Internetes oldalainkat és az innen letöltött vagy kinyomtatott minden információt köteles megsemmisíteni.

Az oldalainkon szolgáltatott anyagok önmagukban, jótállás vagy garancia vállalása nélkül jutnak el Önhöz. Az anyagokért történő mindenféle felelősségvállalást elutasítunk.

9. Személyes adatok:

Ha Ön olyan információt közöl ezen oldalakon vagy az oldalak segítségével, amelyek alapján Ön azonosítható, akkor Ön elfogadja, hogy cégünk azokat az Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően őrizze és felhasználja. Az adatvédelmi nyilatkozatunkat megtalálja az Adatkezelés menüpont alatt.


10. Más Internetes oldalakhoz való kapcsolódás:

Jelen oldalakról más Internetes oldalakra való kapcsolódási lehetőségek (linkek) kizárólag látogatóink kényelmét szolgálják. Amikor, e kapcsolatokat használja, oldalunkat elhagyja. Cégünknek nem áll módjában ezen oldalak rendszeres ellenőrzése, így azok tartalmáért, elérhetőségéért semmilyen módon nem felel. Az ott található anyagokért, információkért vagy szoftverekért, az azokból származtatható következményekért felelősséget cégünk nem vállal.


11. Fogyasztóvédelemmel és jótállással kapcsolatos szervezetek:

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget
- ORSZÁGOS FOGYASZTÓVÉDELMI EGYESÜLET
- KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft.


12. Idevonatkozó törvények, rendeletek és egyéb jogszabályok:

- 1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről
- 35/1978. (VII.6) MT rendelet a tartós fogyasztási cikkek alkatrész ellátásáról és javítószolgálatáról
- 117/1991 (IX. 10) Kormányrendelet egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről

Az Ön által vásárolt termékre, termékekre a fentieken kívül a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (a PTK), az 1993. évi X. törvény, az 1978. évi 2. törvényerejű rendelet, 119/1995. (IX. 29.) MT rendeletek előírásai vonatkoznak.


Bevásárlókocsi

Jelenleg 0 termék van a kosárban.
Összértéke: 0 Ft

Belépés
Bejelentkezés

E-mail cím:
Jelszó:

Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »
Termékkereső

Kulcsszó: